Over Dak Kwaliteit Nederland

Dak Kwaliteit Nederland is een professioneel dakdekkersbedrijf voornamelijk werkzaam in Brabant & Gelderland. U kunt ons inschakelen voor al uw dakreparaties, dakbedekkingen, dakvervangingen, inspecties, daklekkages of ander gerelateerd werk. We hebben de benodigde ervaring die nodig is om vakkundig in uw behoeften te voorzien. Geen opdracht is te groot of te klein!

Wat onderscheid ons van de rest

Dak Kwaliteit Nederland richt zich voortdurend op het onderhouden van klantrelaties en bouwt voort op de filosofie om onze klanten een gepersonaliseerde belevenis te geven voor het project. Bij ons is de klant echt koning! Onze dakdekkers werken met toewijding, integriteit en streven ernaar om elk project susccesvol af te ronden. Met jarenlange ervaring in de bouwsector, leveren wij een feilloze service die ons tot een betrouwbare aannemer maakt.

Dak Kwaliteit Nederland in het nieuws

Tijdens de grote storm in maart 2019 waarbij er windstoten tot wel 108 kilometer werden geregistreerd, zijn de verslaggevers van de televisiezender SBS 6 een dag komen meelopen bij een van onze spoed reperaties.

Nadat de sterke van de storm afnam, heeft onze medewerker een uitstekende spoed reperatie uitgevoerd op het dak waarvan wij een aantal foto’s van hebben kunnen maken.

Bekijk hier een aantal afbeeldingen van deze dag.

Nieuwsartikel link: Storm richt voor “enkele miljoenen” schade aan, zeggen verzekeraars

16099028362409518

Meer informatie

Dak Kwaliteit Nederland is een toonaangevend dakdekkersbedrijf die service verleent in (voornamelijk) Brabant en Gelderland. U kunt bij ons terecht voor al uw commerciƫle, industriƫle en persoonlijke projecten. wij zijn niet alleen uw enige contactpunt, maar ook een vertrouwde partner die helpt om de levensduur en de waarde van elk dak te maximaliseren.

U kunt ons bereiken op 06-36135307, ook is het mogelijk een gratis offerte aan te vragen.