Dakdekker | Dak Kwaliteit Nederland

Veelgestelde vragen

Op deze pagina verzamelen we onze veel gestelde vragen. Op het moment dat we geregeld de zelfde vraag gesteld krijgen zullen we de vraag toevoegen aan deze pagina. Heeft u een vraag die hier niet tussen staat? Stel deze dan via ons contactformulier op de contactpagina.

Mijn dak lekt - moet ik het hele dak laten vervangen?

Dit hangt volledig af  aan de reden waarom uw dak lekt. Oudere daken met meerdere versleten plekken en ontbrekende dakpannen moeten waarschijnlijk worden vervangen. Als er een lek uit de schoorsteen komt of ontbreken er enkele dakpannen, dan kan een reparatie voldoende zijn om de dak lekkage te stoppen.

Waarom zou ik een profesionele bedrijf inhuren? Kan ik dit werk niet zelf doen?

Het is afgeraden om dakreparaties zelf uit te voeren als u niet genoeg kennis heeft over het vakgebied. Dit kan leiden tot ernstigere problemen. U kunt ons altijd vrijblijvend een prijs bij ons opvragen. Maak hier gebruik van.

Hoe weet u of een dakdekker te vertrouwen is?

Na kleine of grote stormen verschijnen er een hoop dakdekkers uit het niets op het internet. Deze dakdekkers verschijnen aan uw deur met een busje en beloven u de wereld. Val niet voor deze trucs. Het is altijd het beste om een ​​gevestigd bedrijf te kiezen om uw dakwerk uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat u weet bij wie u terecht kunt als u problemen ondervindt.

Wat zijn de kosten van een nieuw dak

Omdat er heel veel variablen zoals, materialen, stijlen, texturen, ontwerpen en andere factoren  betrokken zijn bij het aanleggen van een nieuwe dak, is het moeilijk om een prijs te hanteren. Gelukkig bieden wij gratis schattingen aan die u gemakkelijk kunt aanvragen door op onze offerte pagina een aanvraag in te dienen.